HU
Hírek,  Hírek rólunk

Közművelődési szakember képzésen vettünk részt Szamosújváron

mcszesz hírek

"Minden értéknek legyen közössége"

A Nemzeti Művelődési Intézet küldetése, hogy a közösségeket képessé tegye saját értékeik felismerésére és az ebből adódó lehetőségek kiaknázására. Ennek támogatására képzések, tudásmegosztó alkalmak és képzésfejlesztés révén szeretné a megfelelő szakmai utánpótlást, valamint a jelenleg a közművelődés területén dolgozó kollégák szakmai kompetenciáinak professzionális fejlesztését biztosítani.

A Művelődési Intézet a 2019. évben két támogatott képzési csomagban kínál magas színvonalú képzéseket a területen dolgozó, valamint a terület iránt érdeklődők számára.

Az EMKE szervezésében a résztvevő az első támogatott képzési csomagban részesületek, ami az ún. KAB (Közművelődési Akkreditációs Bizottság) által engedélyezett szakmai továbbképzéseket tartalmazza. 

Az I. Támogatott képzési csomag kizárólag szakmai kompetenciákat fejlesztő, akkreditált szakmai továbbképzéseket tartalmaz.

A képzésen többek között Hargita, Szilágy, Szatmár, Kovszna, Máramaros, Kolozs megyei szervezetek, kulturális intézetek, valamint az RMDSZ munkatársai vettek részt.