HU

Tisztelt MCSZESZ Tagszervezetek!

Kedves Kollégák!

A Magyar Civil Szervezetek Erdélyi Szövetsége Igazgató Tanácsa nevében a Szövetség Statútuma 20. cikkelye értelmében összehívom Szövetségünk tisztújító Közgyűlését 2020. augusztus 29-én 11,00 órára.

A koronavírus helyzetre való tekintettel és az Igazgató Tanács javaslatára a közgyűlést online, Google meet platform segítségével tartjuk meg.

Portálról lévén szó, megadjuk a tervezett időtartamot is, a gyűlés előreláthatólag 13 óráig tart. Kérünk mindenkit, előzetesen jelentkezzen be, ugyanis akik jelzik, hogy részt fognak venni, meghívást kapnak az online platformra, amelyen a tanácskozást szervezzük. Csak azok kapnak meghívót, akik előzetesen bejelentkeztek.

Napirend:

  1. Tevékenységi beszámoló a 2015-2019 közötti időszakról.
  2. Pénzügyi beszámoló a 2015-2019 közötti időszakról.
  3. A beszámolók vitája. Javaslatok. Vélemények.
  4. A pénzmosás elleni törvény (2019/129-es törvény) kapcsán jelentkező kérdések vitája, előterjesztés alapján. Nyilatkozat elfogadása.
  5. Új tagszervezetek felvétele A tagfelvételre jelentkező szervezetet kérjük, nevezzen még két ajánló szervezetet is.
  6. Tisztújítás.
  7. Lehetséges a jelölés és/vagy az önjelölés. A tisztségekre előzetesen is leadható jelölés, illetve megtehető a gyűlésen. Az előzetes jelölést a MCSZESZ irodába kell elküldeni. (civilkv@gmail.com)
  8. Jelölhet minden érvényes tagsággal rendelkező szervezet képviselője.
  9. 7. Új programok megbeszélése
  10. Különfélék.

A Közgyűlés meghívóját megjelentetjük a MCSZESZ honlapján, civil portálokon és levelezőlistákon is. Ugyanakkor minden villámpostacímmel rendelkező szervezet külön is megkapja.

Kérjük tagszervezeteinket, hogy minél nagyobb számban jelentkezzenek be a gyűlésre.

Kérjük, részvételi szándékukat válasz e-mailben jelezzék. A Google meet csatlakozási linket a jelentkezők elektronikus postacímére küldjük el.

Működési szabályzatunk értelmében a közgyűlési képviselet joga átruházható írásos megbízólevél alapján. Egy szervezet maximum két tagszervezet képviseletét vállalhatja. A megbízást kérjük előzetesen elküldeni a megadott MCSZESZ címére.

Amennyiben a kezdési időpontban nem lesz meg az Alapszabályban előírt szavazóképes Közgyűlés megtartásához szükséges kvórum, a gyűlést ugyancsak augusztus 29-én 11,30-ra, ugyanazzal a napirenddel és találkozási hellyel ismételten összehívom. A másodszori összehívás esetében nincs előírt minimális jelenlét.

Kolozsvár, 2020. augusztus 10.

Dr. Bodó Barna s.k.

MCSZESZ elnök