HU

Az örökség zenekar ajánlja magát

A Magyar Örökség Díjas Kormorán zenekar tagjai 2011. januárjában létrehoztak egy új formációt:  – ÖRÖKSÉG –  Repertoárjukban megtaláljuk a Kormorán nagy sikerű dalait, valamint már az Örökség önálló szerzeményeit egyaránt. Az eddig megjelent 2 nagylemez és DVD után idén új albummal jelentkezik a zenekar, mely nem csak tagjaiban, de zenei világában is megújult az évek folyamán. “…Továbbra is járjuk tovább az utunkat és énekeljük a dalainkat. Nem hagyjuk az örökségünket feledésbe. Zenéink, dalszövegeink felhívják a figyelmet értékeink védelmére…” Zenekar tagjai: Jelinek Zsu – ének, Vállai Krisztián – ének, Kosz Szilveszter – billentyűs hangszerek, Nagy Dóra – hegedű, Nagy László – dob, Szabó Miklós – gitár, Szilva János – basszusgitár  KIADVÁNYAINK: 

Ébredés (2013)

“Szeretünk zenélni a zene öröméért, énekelni azért, hogy a szívünkben, lelkünkben megszülető gondolatokat üzenetként nyújthassuk át a közönségnek. Tesszük ezt azért, hogy az emberek, jól érezzék magukat, feltöltődjenek a zene hangjaival, energiájával, és az előadók szeretetével, odaadásával.”

 Szabadság és Szerelem (2015) “A világzene megnevezésről sokat lehet hallani, de mit is takar valójában? Népzenei motívumokat, dallamokat, vagy akár teljes népdalok feldolgozását, adaptálását, alkalmazását jelenti a mai modern, rock-pop környezetben, népzenei, autentikus hangszerek megszólaltatásával, a mai elektronikus hangszerek mellett. “
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük lépjen velünk kapcsolatban!  Közvetítő iroda: orokseg@agro-alfa.hu