Civil sikerek a filmvásznon

A Magyarsiker.hu filmkészítési pályázatot hirdet a kárpát-medencei civil szervezeteket, civil életet bemutató alkotások készítésére.
A pályázók köre: Pályázhat bármely kárpát-medencei, magyar együttműködésben érdekelt civil szervezet.

A pályázat témája: A pályázó szervezet bemutatása, céljainak ismertetése VAGY a szervezet által a 2014-2015-ös évben elvégzett tevékenységek, példaértékű programok, már megvalósított és a későbbiekben mások számára is alkalmazható „jó gyakorlatok” bemutatása.
Egy pályázó kategóriánként maximum 3 pályaművet nyújthat be!
Értékelési kategóriák:
– Civil-A: maximum 2,5 perc hosszúságú videó
– Civil-B: maximum 10 perc hosszúságú videó
Beküldési határidő: 2016. február 29.
A pályázatok értékelése: A beérkezett alkotásokat a Magyarsiker.hu 3 fős csapata és a hét magyarlakta, határon túli régió 1-1 felkért civil szervezetének képviselője értékeli. Azok a videók részesülnek előnyben, amelyek inspirálóak, jól érthető a mondanivalójuk és vizuálisan is jó minőségűek. A videók rögzítésének módja szabadon választható, benyújthatóak mobiltelefonnal, fényképezőgéppel, HD kamerával készült felvételek. A pályázat eredményéről a Magyarsiker.hu 2016. március 31-ig értesíti a díjazásra jogosultakat.
Díjazás:
– 1. helyezett: A szervezet 2 képviselője térítésmenetesen vehet részt 2016 júliusában a határon túli civil együttműködést erősítő Felvidéki Identitás találkozón, ahol szakmai bemutatkozásra és kapcsolatépítésre is adódik lehetőség. Ezen felül 1 éves ingyenes megjelenési lehetőséget biztosítunk a Magyarsiker.hu honlapon, valamint 20 db, 2015 legpéldaértékűbb civil programjait összefoglaló DVD-t küldünk meg a díjazott részére (Értéke: 140.000 Ft)
– 2. helyezett: A szervezet 1 képviselője térítésmenetesen vehet részt 2016 júliusában a határon túli civil együttműködést erősítő Felvidéki Identitás találkozón, ahol szakmai bemutatkozásra és kapcsolatépítésre is adódik lehetőség. Ezen felül 10 db, 2015 legpéldaértékűbb civil programjait összefoglaló DVD-t küldünk meg a díjazott részére (Értéke: 80.000 Ft)
– 3. helyezett: 10 db, 2015 legpéldaértékűbb civil programjait összefoglaló DVD (Értéke: 20.000 Ft)
A pályaművek a Kárpát-medencei Magyar Civil Együttműködés Facebook oldalára (facebook.com/MagyarSiker.hu) is felkerülnek. A legtöbb like-ot elérő alkotás különdíjban részesül!
A kategóriák legjobb 5-5 alkotása országszerte bemutatásra kerül a 2016-os év jelentősebb civil rendezvényein.
A pályázat benyújtása: Jelentkezéséhez kérjük a kitöltött pályázati adatlapot és az elkészült pályamű Youtube elérhetőségét elküldeni jomagyarsiker@gmail.com címre.
A pályázó a pályázat eredményétől függetlenül hozzájárul ahhoz, hogy az általa beküldött alkotásokat a Magyarsiker.hu és társszervezetei korlátozás nélkül felhasználják, nyilvánosan levetítsék.
A pályázati kiírás és a beérkezett alkotások a http://magyarsiker.hu/ oldalon is megtekinthetőek.

Ha elsőként szeretnél értesülni a civil világ legfrissebb híreiről, iratkozz fel a hírlevelünkre. Kattints ide!