Angol Falu – Summer Camp 2016

Az Angol Falu idén is szervez angol nyári tábort!

Táborainkat Magyarországon, Baranya megyében (Pécs környékén) szervezzük. Célunk egy olyan nemzetközi tábor létrehozása, ahol a világ több pontjából érkező fiatalok a világ fejleszthetik angol nyelvi készségeiket játékos hangulatban. Magyar és angolszász országok gyerekei mellet a környező országokból (Szerbia, Horvátország, Románia, Szlovákia) is toborzunk fiatalokat, hogy osztozhassanak ebben a multikulturális nyári élményben.

 

Amit kínálunk:

·    Az Angolfalu 8-13 (Kids) és 14-18 éves (Teens) gyermekek számára angol anyanyelvi környezetet teremt, hogy a gyerekek élvezhessék a külföldi nyelvtanulás minden előnyét.

·      Angol anyanyelvű képzett pedagógusok, animátorok és külföldi cserediákok lesznek a résztvevők, akikkel a magyar, szerb, horvát, román és szlovák gyerekek csak angolul kommunikálnak a táborunkban;

·      Izgalmas és változatos szabadidős programokat, és mindezt angol nyelven;

·      Bentlakásos, teljes ellátást és kulturált elhelyezést;

·      Észrevétlen nyelvtanulást és gyakorlást biztosító programokat;

·      Felejthetetlen élményeket és új barátságokat;

·      Különleges extra programokat.

 

Kéthetes és egyhetes turnusaink 2016. július 3-tól 2016. augusztus 28-ig indulnak!

 

Előfoglalási akció 2016!

 

2016.03.20-ig történő jelentkezés és a tábor költségének 50%-ának befizetése esetén, egy hétre történő jelentkezésnél 2,5%, két hétre történő jelentkezésnél 7,5% kedvezményt biztosítunk a 2016 Summer Camp díjából!
Ha a jelentkező hoz magával még egy társat, aki 2016.03.20-ig szintén jelentkezik /együttjelentkezés/ és a jövő évi tábor költségének 50%-át befizeti, további 2,5-2,5% kedvezményt biztosítunk az együttjelentkezők számára!

 

Alapáraink: 

1 hét: 169.000 HUF

2 hét: 338.000 HUF

 

Amennyiben a Magyar Civil Szervezetek Erdélyi Szövetségével kapcsolatban álló fiatal a szervezetünkre hivatkozva jelentkezik, további 5% kedvezményt nyújtanak számára!

Ha érdeklődését felkeltettük, kérjük hívja a +36.20.492.18.82. telefonszámot, vagy írjon az info@angolfalu.hu email címre!

Ha elsőként szeretnél értesülni a civil világ legfrissebb híreiről, iratkozz fel a hírlevelünkre. Kattints ide!